Tutustu minuun

Tietoa minusta

Käytäntöni, kokemukseni ja arvoni

Matka musiikin maailman minulla alkoi jo 7-vuotiaana. Ensimmäinen soitin oli kummisedän tuoma pianoharmonikka silloisesta Neuvostoliitosta. Ensimmäisinä opettajina toimivat Unto Jutila ja Erkki Ihalainen.

Matka on jatkunut musiikin parissa ja nyt olen toiminut yrittäjänä jo 6-vuotta entistä tiiviimmin harmonikoiden parissa niin myytävien kuin huollettavien soitinten kanssa. Mukaan mahtuu tietysti myös harmonikkakerhotoimintaa sekä oma bändi Tuokio.

Pidän ja arvostan harmonikkaa ja muita soittimia suuresti. Materiaalit, joita soittimissa käytetään, ovat nekin pitkälti luonnosta peräisin. Tavoitteenani, myös huollon sekä virityksen suhteen, on mahdollisimman luonnonmukainen ja luontevalta kuulostava lopputulos. Jokainen soitin on käsintehty ja myös käsin huollettu taideteos, josta kannattaa pitää huolta.

Juontajan tehtäviä olen tehnyt myös matkan varrella. 16-vuotiaana aloitin DJ-keikat sekä radiotoimittajan tehtävät paikallisradioissa. Esiintymisiä on kertynyt yhteensä jo yli 4000 keikan verran. 


Miltäs mies näyttää?